Kit Raclette Elveția – 1 persoană

Kit Raclette Elveția – 1 persoană

0 out of 5

58.00 lei

Descriere

Trăim vremuri excepționale, dar asta nu înseamnă că nu putem să ne bucurăm în continuare de brânza preferată. Livrăm toate ingredientele necesare ca tu să te bucuri acasă de un #RacletteParty cu cei dragi.

Recomandăm asocierea cu un vin din Savoie, Apremont din portofoliul nostru!

Conține:

  • Brânză Raclette din lapte nepasteurizat (proveniență Elveția), feliată – 250g
  • Cartofi fierți – 400g
  • Jambon Serrano – 50g
  • Salam Chorizo – 50g
  • Castraveți cornichoni – 50g

La cerere*, putem pune la dispoziție gratuit unul din cele 3 modele de aparate de topit brânza raclette (detalii în galerie), la comenzile de minim 2 kg de branza raclette.
Pentru a beneficia de aparat de de raclette este necesar treceți la câmpul “Mențiuni” din comandă că doriți să împrumutați: fie un aparat cu tăviță de 8 persoane (imaginea 1), fie un aparat cu forma triunghiulara(imaginea 2), fie un aparat pentru jumatate de roata (imaginea 3).

IMPORTANT: Aparatul electric cu tavite, este adaptat pentru 8 persoane. Aparatul pentru forma de roata triunghiulara, este adaptat o cantitate minima de 1.5 kg de branza raclette. Aparatul pentru forma de jumatate de roata, este potrivit pentru o cantitate minima de 2 kg de branza raclette.

In eventualitatea in care ati ales kituri pentru 1-2-3-4 persoane, va recomandam achizitionarea unui aparat de raclette pe baza de lumanari: Lumi sau Yeti.

*Ofertă valabilă pentru București și Ilfov.

You've just added this product to the cart:

Call Now Button